Alle prijzen belastingvrij!

Ontvang je lot direct per mail

Grootste prijzenpot van Nederland!

Speel bewust 18+

staatsloterij.nl

Digitaal Staatslot met XL

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Staatsloterij B.V.
Dit product wordt aangeboden door: Staatsloterij B.V.

Je kunt je loten voor de Staatsloterij als volgt aanschaffen:

  • Voeg één of meerdere loten toe aan je kassamandje.
  • Ga naar je kassamandje en klik op bestellen om je loten te kopen.
  • Doorloop de iDIN leeftijfdsverificatie (let op: dit betreft geen betaling, iDIN verifieert enkel je leeftijd middels een inlogmethode van jouw bank).
  • Doorloop de volgende stappen en betaal via iDeal.
  • Je ontvangt jouw digitale Staatslotnummer via een e-mail. Bewaar deze goed!

Hier lees je hoe je jouw prijs kunt ontvangen:

Prijzen t/m €600

Voor uitbetalingen van deze staatsloten kun je tot €600 bijna overal terecht, m.u.v. winkels zonder terminal (Etos, Trekpleister en Kruidvat). Bij gewonnen prijzen tussen €100 en €600 kan dit contant worden uitbetaald (indien voorradig). Maar het kan ook in de winkel worden verwerkt via onze bankapplicatie zodat het gewonnen bedrag wordt overgemaakt. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Prijzen van €600 t/m €10.100

Je kunt prijzen tussen €600 en €10.100 laten uitbetalen bij een aantal geselecteerde verkooppunten. Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt en bekijk tot welk bedrag je een prijs kunt innen.

Prijzen vanaf €10.100

Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. Bel 070 - 550 08 52 (gebruikelijke belkosten) om een afspraak te maken. Na je bezoek wordt je prijs binnen 7 werkdagen uitbetaald. Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, daarna kun je er helaas geen aanspraak meer op maken.

Voorwaarden:

  • Digitale Staatsloten kunnen niet worden geannuleerd.
  • Indien een prijs wordt gewonnen dient de speler het lot in te wisselen bij één van de bij Nederlandse Loterij aangesloten verkooppunten (m.u.v. Kruidvat, Etos en Trekpleister). Verdere informatie is te vinden via staatsloterij.nederlandseloterij.nl/spel/prijs-innen 
  • Neem de PDF via je mobiele telefoon of geprint mee naar de winkel. Aan de kassa wordt de code gescand en wordt je lot uitbetaald.
  • De code op je lot is slechts eenmalig geldig. De prijs zal uitbetaald worden aan de persoon die het lot het eerst bij één van de geselecteerde verkooppunten van Nederlandse Loterij aanbiedt. Reeds gescande loten zijn niet meer geldig. Let daarom op dat je het lot niet verder verspreidt, bijvoorbeeld door het door te e-mailen naar iemand anders of via social media te verspreiden.

Voor het organiseren van Staatsloterij is aan Staatsloterij BV op 22 augustus 2017 vergunning verleend door de Kansspelautoriteit met kenmerk 01.014.103.